مجله سر آشپز: آش انار، نوعی آش سنتی خوشمزه است که با استفاده از حبوبات، سبزی آش و رب انار تهیه می‌شود. پیشنهاد میکنیم این آش خوشمزه را برای شب یلدا تهیه کنید و از آن لذت ببرید. چون انار حاوی آنتی اکسیدان بالاست، این آش انتخاب مناسبی برای روزهای سرد و همچنین هوای آلوده است.
مواد مورد نیاز
  • برنج (خیس شده): ۲۵۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • لپه (خیس شده): ۱۰۰ گرم
  • سبزی آش: ۱ کیلوگرم
  • رب انار: ۱ پیمانه
  • پیاز داغ و نعنا داغ: به میزان لازم
  • انار (دانه شده): به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
۱٫ مقداری روغن داخل قابلمه ای بریزید و ۱عدد پیاز (نگینی خردشده) را درون آن تفت دهید تا سبک شود.
۲٫ بعد لپه را به آن افزوده و کمی تفت دهید.
۳٫ سپس ۲ لیتر آب را به آن اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.
۲٫ برنج، مقداری نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید تا برنج و لپه به طور کامل بپزد.
۳٫ سبزی (جعفری، گشنیز، تره) و رب انار (در صورت تمایل می توانید از ۴ پیمانه آب انار به جای ۱ پیمانه رب انار استفاده کنید) را نیز به آن افزوده و بگذارید تا برنج لعاب بیندازد.
۴٫ گوشت را با بقیه پیاز (رنده شده)، نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز دهید.
۵٫ سپس به وسیله دست از آن گلوله هایی به اندازه فندق درست کنید.
۶٫ بعد آن ها را در تابه ای حاوی مقداری روغن تفت دهید.
۵٫ گلوله های گوشت را به آش اضافه کنید و بگذارید تا جا بیفتد.
۶٫ آش را درون ظرفی ریخته و با پیاز داغ، نعنا داغ، گوشت قلقلی و انار تزیین کنید.